El burro oro
zlatý oslík #

#
#

Zaplaťte s viac ako 20
Cryptocurrencies

Vianoce a
Novoročné lotérie

Pre The Blockchain Century

#
#
  • Home
  • >
  • Zásady ochrany osobných údajov

Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO sa zaväzuje chrániť a rešpektovať vaše súkromie a spravovať vaše osobné údaje transparentným a spravodlivým a zákonným spôsobom. Chceme zabezpečiť, aby sme sa ako náš zákazník cítili bezpečne, vediac, že ​​všetky vaše osobné údaje považujeme za veľmi dôverné.Táto zásada stanovuje základ, na základe ktorého budú všetky osobné údaje, ktoré od vás zhromažďujeme alebo ktoré nám poskytnete, byť spracované. Prečítajte si pozorne nasledujúce informácie, aby ste pochopili naše postupy pri spracúvaní vašich údajov, rovnako ako vaše práva týkajúce sa vašich osobných údajov a ako budeme s nimi zaobchádzať.

Tieto pravidlá ochrany osobných údajov sa musia čítať v spojení s našimi Podmienky akékoľvek iné upozornenia o ochrane osobných údajov, ktoré vám môžeme poskytnúť z času na čas. CHRISTMAS-LOTTO vás bude informovať o akýchkoľvek zmenách v našich pravidlách ochrany osobných údajov; takéto zmeny nadobudnú účinnosť po uverejnení revidovaných zásad ochrany osobných údajov. Skúste to znova často, ak si chcete pozrieť aktualizácie alebo zmeny našich pravidiel ochrany osobných údajov. ak vykonáme akékoľvek podstatné alebo podstatné zmeny týchto Zásad ochrany osobných údajov, použijeme primerané úsilie na to, aby sme Vás informovali e-mailom.

O nás

Cieľom týchto Zásad ochrany osobných údajov je poskytnúť vám úplné informácie o tom, ako spracovávame vaše osobné údaje, ktoré sa zhromažďujú, keď sa rozhodnete nastaviť účet CHRISTMAS-LOTTO prostredníctvom našej webovej stránky a ktorý obsahuje akékoľvek údaje, ktoré nám môžete poskytnúť pri registrácii a cez vaše využitie našich služieb.

Pokiaľ nie je v tejto Zásadách ochrany osobných údajov definované inak, kapitalizované pojmy uvedené v tomto dokumente majú rovnaký význam, ako je uvedené v Podmienky.

CHRISTMAS-LOTTO sa zaväzuje chrániť vaše osobné údaje a vždy rešpektovať vaše súkromie v súlade s najlepšími obchodnými praktikami a príslušnými zákonmi. Ste zodpovední za to, aby ste nám poskytli osobné údaje, ktoré sú správne a informovali nás o akýchkoľvek zmenách vo vašich údajoch písomne, aby sme mohli urobiť všetky primerané opatrenia na to, aby naše záznamy boli vo vašom záujme správne a aktuálne.

Riadiaca jednotka údajov

Spoločnosť MultiPay NV spoločnosti Abraham de Veerstraat 2, Willemstad, Curaçao je kontrolórom údajov podľa podmienok nariadenia (EÚ) 2016 / 679 a je preto zodpovedná za vaše osobné údaje ("VIANOČNÉ-LOTTO"Alebo"we","us","náš"V týchto zásadách ochrany osobných údajov).

Ak máte akékoľvek otázky, obavy, požiadavky alebo sťažnosti týkajúce sa spôsobu spracovania vašich osobných údajov, môžete sa obrátiť na nášho dôstojníka pre ochranu osobných údajov e-mailom na adrese Privacyofficer@christmas-lotto.com.

Vaše údaje

Všetky informácie a osobné údaje, ktoré vás identifikujú alebo umožňujú ľahko identifikovať ako jednotlivec, sú známe ako "vaše osobné údaje", ktoré sú lepšie definované v nariadení (EÚ) 2016 / 679; toto však nezahŕňa údaje, v ktorých boli identifikátory, ktoré sa vás týkajú ako subjekt údajov, odstránené prostredníctvom anonymizácie.

CHRISTMAS-LOTTO môže zhromažďovať, používať, ukladať a prenášať rôzne druhy osobných údajov. Nasledujúca tabuľka obsahuje informácie o zhromaždených údajoch, spôsobe zhromažďovania takýchto údajov, navrhovanom použití týchto údajov a právnom základe na spracovanie vašich údajov, ktoré môžu zahŕňať právne záväzky, legitímny záujem, plnenie zmluvy a súhlas. Tieto právne dôvody sú vysvetlené takto:

a. Právne povinnosti - Niektoré údaje môžu byť zhromažďované a spracované kvôli zákonom alebo nariadeniam, ktoré vyžadujú, aby spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO tak urobila na splnenie svojich zákonných povinností.

b. Legitímny záujem - CHRISTMAS-LOTTO môže spracovávať vaše osobné údaje v záujme riadenia a riadenia svojho podnikania a nakoniec poskytnúť vám najlepšie služby a skúsenosti, ktoré by sme mohli. To môže zahŕňať posielanie priamej marketingovej komunikácie a propagácie. Pred tým, než sa opierame o túto skutočnosť, zabezpečujeme, aby sme zhodnotili, aký potenciálny vplyv môže mať takéto spracovanie na vás a vaše práva.

c. Plnenie zmluvy - Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO môže spracovať Vaše osobné údaje na plnenie zmluvných záväzkov, ktoré uzavrúme s vami a ktorým ste stranou, v tomto prípade naše Podmienky.

d. Súhlas - Ak sa ako právny základ na spracovanie vašich údajov používa súhlas, spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO spracováva vaše údaje takým spôsobom tak dlho, ako to máme k vášmu súhlasu. Ak kedykoľvek máte pocit, že už nechcete, aby sme Vaše údaje spracovali takýmto spôsobom, už nebudeme robiť. Toto však nebude mať vplyv na spracovanie osobných údajov, ktoré sme vykonali s vaším súhlasom pred odobratím vášho súhlasu.

marketing - CHRISTMAS-LOTTO zaručuje, že máte maximálnu kontrolu nad reklamným materiálom, ktorý získate od nás alebo od iných tretích strán v našom mene. Svoju voľbu týkajúcu sa marketingu vo svojom používateľskom účte môžete vidieť a zmeniť tu, Ak máte pocit, že by ste chceli získať väčšiu kontrolu nad tým, aký druh marketingového materiálu vám zašleme, neváhajte a pošlite svoje návrhy nášmu ochrancovi osobných údajov na kontaktné údaje uvedené vyššie.

· AML a sociálna zodpovednosť - CHRISTMAS-LOTTO sa zaväzuje poskytovať vám najbezpečnejšie a najbezpečnejšie herné prostredie, ktoré by sme mohli poskytnúť. Z tohto dôvodu môžeme spracovať určité osobné údaje, ktoré sa vás týkajú v rozsahu, ktorý mierne presahuje zákonné požiadavky, avšak toto sa deje pre vašu vlastnú bezpečnosť a pokoj. Máme na to legitímny záujem, pretože sa cítime zodpovední za vašu bezpečnosť online, ale môžeme vás ubezpečiť, že žiadna kontrola, ktorú vykonávame, nie je zbytočne invazívna pre Vaše práva a slobody ako subjekt údajov.

Údaje o súboroch cookie - Cookie je časť údajov uložených v počítači používateľa viazaných na informácie o používateľovi. Použitie súboru cookie v žiadnom prípade nie je spojené s osobnými údajmi, ktoré sú na našej stránke. Používame aj súbory cookie ID relácie a trvalé súbory cookie. Ak ide o cookie ID relácie, po zatvorení prehliadača sa cookie jednoducho ukončí. Permanentný súbor cookie je malý textový súbor uložený na pevnom disku používateľa po dlhšiu dobu.

Niektorí z našich obchodných partnerov používajú súbory cookie na našich stránkach (napríklad inzerentov), ​​avšak tieto cookies nemajú prístup ani kontrolu. Ak chcete získať ďalšie informácie o tom, ako a na aké účely zhromažďujeme súbory cookie, môžete sa obrátiť na nášho dôstojníka.

CHRISTMAS-LOTTO nebude spracúvať vaše osobné údaje na iné účely, ako na ktoré boli zhromaždené; ak sa vyžaduje ďalšie spracovanie, budete o tom informovaní a poskytnete všetky potrebné informácie.

CHRISTMAS-LOTTO použije e-mailovú adresu, ktorú ste nám poskytli, aby sme vám poslali e-mail, ktorý vás privítal na našich stránkach; môžeme z času na čas vysielať e-maily súvisiace so službou oznamujúce napríklad dočasné pozastavenie jednej alebo viacerých našich služieb v dôsledku údržby.

Zdieľanie údajov

Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO bude pravdepodobne musieť zdieľať vaše osobné údaje s viacerými dôveryhodnými tretími stranami vzhľadom na povahu služieb, ktoré vám poskytuje. Tieto tretie strany zahŕňajú:

(I) Poskytovatelia hier - niekedy by naši herní poskytovatelia vyžadovali prístup k výberu atribútov údajov (napríklad používateľské meno, IP adresa, napríklad), aby nám poskytli hry, ktoré hráte na našich webových stránkach;

(Ii) Poskytovatelia platieb - podobne môžeme zdieľať aj niektoré vaše osobné údaje s poskytovateľmi platieb, ktoré používate na uskutočňovanie a prijímanie platieb na našich webových stránkach;

(Iii) Marketingoví partneri - ak máme váš súhlas s odoslaním marketingu a propagácie, môžeme zdieľať vaše kontaktné údaje (napríklad e-mailovú adresu alebo poštovú adresu) s našimi marketingovými partnermi, ktorí sa postarajú o zaslanie všetkých našich marketingových materiálov;

(Iv) Vládne alebo regulačné orgány - v prípade, že sme zo zákona povinní zverejniť vaše údaje, možno budeme musieť zdieľať vaše osobné údaje s týmito orgánmi.

V prípade potreby alebo podľa zákona môžeme poskytnúť vaše osobné údaje orgánom činným v trestnom konaní, vládnym alebo regulačným organizáciám, súdom alebo iným verejným orgánom. Pokúšame sa upozorniť všetkých našich zákazníkov na zákonné požiadavky na ich osobné údaje, pokiaľ to nie je zakázané zákonom alebo súdnym príkazom, alebo keď je žiadosť v núdzi. Tieto požiadavky môžeme spochybniť, keď sa domnievame, že žiadosti sú neprimerané, vágne alebo chýbajú príslušné právomoci, ale sľubujeme, že nebudeme spochybňovať každú požiadavku.

Vždy zabezpečujeme, aby každá tretia strana, ktorá má prístup k vašim osobným údajom, bola povinná rešpektovať bezpečnosť vašich osobných údajov a spracovávať ju zákonným spôsobom a v súlade s našimi pravidlami ochrany osobných údajov a prísnymi kódexmi správania. Nepovoľujeme žiadnym poskytovateľom služieb tretích strán, aby používali vaše osobné údaje na vlastné účely. Spracovanie takýchto tretích strán (známe tiež ako "procesory údajov") sa vykonáva výhradne na špecifické účely av súlade s našimi pokynmi ako kontrolórom údajov av našom mene a takéto tretie strany môžu používať vaše osobné údaje len do tej miery, do akej my sami máme nárok. Okrem toho sa vo všetkých prípadoch snažíme zabezpečiť, aby sme nezdieľali viac údajov, ako je potrebné zdieľať s poskytovateľmi služieb na vykonávanie spracovateľských činností v súlade s našimi pokynmi.

Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO bude zodpovedná za svoju vlastnú politiku ochrany osobných údajov a nezaručuje štandard politiky ochrany osobných údajov ktorejkoľvek tretej strany, ktorá môže mať odkazy na našich stránkach; dôrazne odporúčame, aby ste kedykoľvek opúšťali naše stránky, prečítajte si pravidlá ochrany osobných údajov pre všetky nové stránky, ktoré navštevujete. CHRISTMAS-LOTTO nebude v žiadnom prípade niesť zodpovednosť za spôsob, akým tretie strany spracúvajú osobné údaje, ktoré ste sami poskytli.

Prevody osobných údajov

Niektorí uvedení poskytovatelia služieb môžu mať sídlo v krajinách, ktoré nie sú súčasťou Európskeho hospodárskeho priestoru ("EEA"). To môže znamenať, že vaše údaje môžu byť uložené na mieste mimo EHP. Vždy, keď dôjde k akýmkoľvek prenosom vašich osobných údajov do spracovateľov údajov mimo EHP, vždy zabezpečíme, aby boli vaše údaje chránené rovnakým spôsobom ako v EHP. Aby sme zabezpečili ochranu vašich údajov, implementujeme aspoň jednu z nasledujúcich bezpečnostných opatrení:

(I) primeranosť rozhodnutia - zabezpečujeme, aby sme vaše osobné údaje previedli do krajín, ktoré poskytujú primeranú úroveň ochrany podľa Európskej komisie;

(Ii) Americký / švajčiarsky štít ochrany súkromia - kde spracovávame dátové procesory so sídlom v Spojených štátoch amerických alebo vo Švajčiarsku, snažíme sa zabezpečiť, aby takéto procesory údajov boli schválené v rámci štítu ochrany osobných údajov. Tento štít ochrany osobných údajov zabezpečuje, že spracovatelia údajov poskytujú podobnú ochranu osobným údajom zdieľaným medzi EHP a Spojenými štátmi alebo Švajčiarskom;

(Iii) Štandardné klauzuly - ak spracovateľ údajov nemá sídlo v krajine, ktorá má prospech z rozhodnutia o primeranosti alebo nie je súčasťou štítu ochrany osobných údajov USA / Švajčiarska, ako je vysvetlené v bodoch i) a ii), môžeme použiť konkrétne zmluvy známe ako štandardné zmluvy doložky, ktoré sú vzorovými zmluvami schválenými Európskou komisiou. Tieto zmluvy tiež zabezpečujú, že osobné údaje majú rovnakú ochranu ako v EHP.

Automatické rozhodovanie

Pri vytváraní a vykonávaní nášho obchodného vzťahu CHRISTMAS-LOTTO vo všeobecnosti nevyužíva plne automatizované rozhodovanie. Ak použijeme tento postup v jednotlivých prípadoch, budeme o tom informovať osobitne.

Opatrenia na zabezpečenie údajov

Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO sa vždy snaží zabezpečiť, aby vaše dáta boli v bezpečí, a to v našich rukách, ako aj v rukách tretích osôb, ktorým môžeme poskytnúť vaše údaje. Vnútorne sme zaviedli množstvo bezpečnostných opatrení, a to z technického hľadiska, ako aj z organizačného hľadiska, s cieľom zabezpečiť, aby vaše údaje neboli náhodne stratené, používané, neoprávnene prístupné, zmenené alebo zverejnené. Na ochranu vašich osobných údajov počas komunikácie s webovým prehliadačom spoločnosť používa bezpečnú a otestovanú technológiu šifrovania od spoločnosti Thawt. Online transakcie sú naďalej chránené mimoriadne spoľahlivým bezpečnostným systémom celosvetovo akreditovaného partnera.

Zabezpečíme tiež, aby bol prístup k vašim osobným údajom určený na základe potreby "poznať", čo znamená, že k nim budú mať prístup iba osoby, ktoré majú priamy prístup k vašim osobným údajom. Navyše každý, kto má prístup k vašim osobným údajom, podlieha povinnosti mlčanlivosti.

Máme tiež postupy na riešenie akýchkoľvek podozrení alebo skutočných narušení osobných údajov. Oznámíme vás ako dotknutú dotknutú osobu údajov a príslušný orgán dohľadu akékoľvek takéto porušenie údajov, kedykoľvek sme zo zákona povinní tak urobiť, a budeme viesť záznamy o takýchto porušeniach.

Zachovanie údajov

CHRISTMAS-LOTTO spracováva a uchováva vaše osobné údaje len tak dlho, ako je to potrebné na splnenie našich zmluvných, regulačných a zákonných povinností. Budeme posúdiť a odpovedať na požiadavky na odstránenie údajov. Vymazáme údaje za predpokladu, že údaje už nie sú potrebné na splnenie zmluvných, účtovných alebo vykazovacích požiadaviek, regulačných alebo zákonných povinností alebo plnenia akýchkoľvek povinností uchovávať záznamy podľa zákona.

Zvyčajne si uchovávame vaše záznamy najmenej po dobu desiatich rokov od dátumu vašej poslednej zaznamenanej účtovnej činnosti, aby sme dodržali zákonné, regulačné a zmluvné požiadavky, pokiaľ neexistuje osobitný dôvod na dlhšie uchovávanie záznamov. vaše osobné údaje sa môžu uchovávať dlhšie v prípade budúcich alebo prebiehajúcich postupov vymáhania pohľadávok, súdneho konania alebo vymáhania práva a až do formálneho a definitívneho uzavretia takéhoto konania.

Ak chcete získať ďalšie informácie o našich obdobiach uchovávania, obráťte sa prosím na nášho pracovníka pre ochranu osobných údajov na kontaktné údaje uvedené vyššie.

Vaše práva

V súvislosti s vašimi osobnými údajmi máte právo:

- prístup k vašim osobným údajom;

- opravu vašich osobných údajov;

- vyžiadanie vymazania vašich osobných údajov.

- objekt na spracovanie;

- obmedziť spracovanie;

- prenositeľnosť údajov;

Požiadajte o prístup k vašim osobným údajom:

Ako náš zákazník a ako subjekt údajov máte právo bezplatne požiadať o kópiu osobných informácií, ktoré o vás uchovávame.

Požiadajte o opravu alebo opravu vašich osobných údajov:

Ak máte akékoľvek osobné informácie, ktoré máme o vás, neúplné alebo nesprávne, máte právo na opravu. Ak chcete povoliť vašu žiadosť, možno budete musieť poskytnúť nám dôkazy a dokumentáciu (napríklad vaše ID, pas alebo doklad o adrese);

Požiadať o vymazanie vašich osobných údajov.

Máte právo požiadať o vymazanie vašich osobných údajov, keď už nemáme oprávnený dôvod na pokračovanie v používaní alebo zachovaní týchto údajov. Vašu žiadosť nebudeme môcť splniť dovtedy, kým nebudete naďalej našim zákazníkom a potom na ďalšie obdobie piatich rokov, ako aj ak budeme mať právnu povinnosť uchovať si tieto informácie alebo ak je uchovanie vašich informácií nevyhnutné pre nás brániť sa v právnom spore alebo vykonať právny titul proti vám.

Predmet spracovania vašich údajov

Ak sa spoliehame na naše legitímne záujmy (alebo tretie strany) na spracovanie vašich údajov a máte pocit, že naše spracovanie vašich údajov takým spôsobom ovplyvňuje vaše základné práva a slobody. V niektorých prípadoch však môžeme preukázať, že máme presvedčivý legitímny dôvod na spracovanie vašich údajov, ktoré môžu mať vplyv na vaše práva a slobody. Môžete podať námietky voči spracovaniu vašich osobných údajov na základe vyššie uvedených legitímnych záujmov spoločnosti kontaktovaním nášho dôstojníka ochrany osobných údajov;

Žiadajte obmedzenie spracovania vašich osobných údajov

Môžete nás požiadať, aby sme dočasne pozastavili spracovanie vašich osobných údajov v jednom z nasledujúcich scenárov: (a) ak chcete, aby sme zistili správnosť údajov, (b) ak si myslíte, že naše používanie údajov je nezákonné, ale vy nechceme ho vymazať, (c) ak potrebujete uchovávať vaše údaje, aj keď už ich nepotrebujeme na to, aby ste vytvorili, uplatnili alebo obhájili právne nároky, alebo (d) ak ste namietali používanie vašich údajov, ale musíme overiť, či máme prevažujúce legitímne dôvody na ich použitie;

Požiadajte o prenos vašich osobných údajov (prenositeľnosť údajov)

To znamená, že nás môžete požiadať o prenos určitých údajov, ktoré o vás spracujeme, na vás alebo na iných. Toto právo sa vzťahuje iba na údaje, ktoré ste nám poskytli a súhlasili s tým, že ich budeme používať, a ktoré boli pre nás obidve potrebné na splnenie našich vzájomných zmluvných povinností, pokiaľ tieto údaje spracovávame automatizovaným spôsobom. To by zahŕňalo vaše kontaktné údaje, fakturáciu a údaje o použití.

Ak by ste kedykoľvek zvážili, že spracovávame vaše osobné údaje spôsobom, ktorý vás nechá byť nespokojný alebo v nevýhode, môžete kedykoľvek podať sťažnosť na Úrad komisára pre informácie a ochranu údajov prostredníctvom e-mailu na idpc.info@idpc.org.mt, prostredníctvom bežnej pošty na komisároch pre informácie a ochranu údajov, Level 2, Airways House, High Street, Sliema, SLM 1549, Malta alebo telefonicky (+ 356) 2328 7100.

Máte tiež právo požiadať, aby sme vaše osobné údaje neupravovali na marketingové účely stiahnutím vášho súhlasu. Môžete uplatniť svoje právo zabrániť takémuto spracovaniu skontrolovaním určitých polí v nastaveniach účtu. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, jednoducho zrušte začiarknutie rovnakých políčok alebo kontaktovaním nášho dôstojníka ochrany osobných údajov e-mailom na adrese Privacyofficer@christmas-lotto.com.

Môže to trvať až 48 hodín, aby sme zabezpečili, že zmeny budú implementované do našich systémov a do našich marketingových partnerov (a preto by ste mohli dostať niektoré e-maily alebo informácie od nás v týchto 48 hodinách z tohto dôvodu); odvolanie vášho súhlasu neovplyvní zákonnosť spracovania, ktoré vykonali nás dovtedy, kým ste stiahli váš súhlas.

Dúfame, že budeme schopní vyriešiť akékoľvek ťažkosti alebo sťažnosti, ktoré by ste mohli mať, tým, že by sme ich upozornili na ktorúkoľvek našu službu zákazníckej podpory alebo odoslaním akéhokoľvek dotazu, požiadavky alebo problému, ktorý by ste mohli mať nášmu pracovníkovi na ochranu osobných údajov na vyššie uvedenej adrese.

S výnimkou vášho práva podať sťažnosť na orgán dohľadu, aby spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO mohla vyvolať akúkoľvek vašu žiadosť v súlade s vašimi vyššie uvedenými právami, bude pravdepodobne potrebné požiadať o konkrétne informácie o vás, ktoré nám pomôžu overiť vašu identitu. Toto je bezpečnostné opatrenie, ktoré zabezpečuje, že sme si istí, že osoba, ktorej sprístupňujeme vaše osobné údaje, je skutočne vy.

Urobíme všetko pre to, aby sme odpovedali na všetky legitímne žiadosti do jedného mesiaca od prijatia žiadosti. Ak je vaša požiadavka obzvlášť zložitá alebo ak ste v určitom časovom období podali viac žiadostí, môže to trvať trochu dlhšie. V takom prípade vás budeme informovať o tomto rozšírení.

Odporúčania, aby ste nezverejnili svoje osobné údaje


Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO dôrazne odporúča, aby ste nezverejňovali svoje osobné údaje cudzím alebo tretím osobám počas diskusných miestností. Pamätajte na to, že vaše osobné údaje sú citlivé a zastavte a premýšľajte predtým, ako odovzdáte informácie, ktoré môžete ľutovať.

Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO dôrazne odporúča, aby ste nevybrali svoje používateľské meno ako svoj alias. Odporúča sa, aby sa váš alias líšil svojmu používateľskému menu.

Nezákonné akcie a transakcie

CHRISTMAS-LOTTO prijme opatrenia proti akejkoľvek osobe, ktorá našla podvod alebo pokúša sa podvádzať alebo poškodiť CHRISTMAS-LOTTO alebo niektorého z zákazníkov spoločnosti CHRISTMAS-LOTTO alebo akejkoľvek inej osoby, ktorá využíva služby poskytované spoločnosťou CHRISTMAS-LOTTO. Podvádzanie a podvracanie zahŕňa okrem iného podvodnú platbu, používanie odcudzených kreditných kariet, neoprávnený spätný poplatok alebo iné zrušenie platby, pranie špinavých peňazí alebo akúkoľvek inú protiprávnu transakciu.

Tento webový server berie všetky bezpečnostné opatrenia na ochranu informácií našich používateľov.

Keď používatelia odosielajú citlivé informácie prostredníctvom webových stránok, ich informácie sú chránené šifrovacími technológiami štandardného odvetvia, ako je SSL, ktorých použitie je možné overiť kliknutím na ikonu zámku vedľa adresy webových stránok vo vašom webovom prehliadači.

Zatiaľ čo spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO využíva všetko úsilie na ochranu citlivých informácií online, robíme tiež všetko, čo je v našich silách, aby sme ochránili používateľské informácie offline.

Všetky informácie našich používateľov, nielen citlivé informácie uvedené vyššie, sú v našich kanceláriách obmedzené. Iba oprávneným zamestnancom spoločnosti CHRISTMAS-LOTTO sa poskytuje prístup k osobne identifikovateľným informáciám. Spoločnosť CHRISTMAS-LOTTO vykoná kontrolu všetkých našich potenciálnych zamestnancov, aby zabezpečila, že žiadny z nich nemá záznam v trestnom registri. Naši zamestnanci musia používať šetriče obrazovky chránené heslom, keď opúšťajú svoj pracovný stôl. Keď sa vrátia, musia znovu zadať svoje heslo, aby získali prístup k informáciám o používateľovi. Okrem toho všetci zamestnanci sú vyškolení a aktualizovaní v našich bezpečnostných a súkromných postupoch, aby splnili naše požiadavky na ochranu dát a ponúkli vám čo najlepšie služby.

Pri pridávaní nových pravidiel sú naši zamestnanci oboznámení a / alebo pripomínajú dôležitosť, ktorú kladieme na súkromie a čo môžu urobiť, aby sa zabezpečilo, že informácie o našich užívateľoch sú chránené. Napokon servery, ktoré uchovávajú informácie umožňujúce identifikáciu osôb, sú v bezpečnom prostredí.

CHRISTMAS-LOTTO zabezpečuje, že všetky vaše dáta sú chránené pred neoprávneným prístupom tzv. Firewall - počítač, ktorý je vybavený komplexnou bezpečnostnou technológiou špeciálne navrhnutou tak, aby chránila sieť spoločnosti od Internetu. Okrem toho spoločnosť používa spoľahlivé mechanizmy na ochranu údajov v kombinácii s reštriktívnym bezpečnostným systémom.

#
#
#
#
#
#
podporu

Prosím, opíšte nám správu a my vám za chvíľu odpoviem.



G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!